Vi går inn i ulike selskaper. I ulikt omfang. Noen ganger med midler, erfaring eller kompetanse. Eller alt, avhengig av hvor selskapet står og hvor de skal.

Elleve

Elleve tar framtidsvennlige selskaper fra idé til suksess, gjennom innovasjonsrådgiving, kommunikasjon og design – ofte i kombinasjon, for å gi nytenkende og endringsvillige selskaper mer kraft til å skape. Kverneland Investering var med fra dag én.

 

Auga Eiendom

Auga eiendom skal skape lønnsom eiendomsutvikling gjennom nyskaping – og gjennom det verdiskapning som både kommer omgivelsene, samfunnet vårt og oss til gode. Vi har blikket på gode prosjekter fra Oslo i øst til Bergen i vest, men har et ekstra øye for Rogaland.

Renaa restauranter

Renaa Restauranter har, foruten vinbaren LouLou, fem spisesteder: Matbaren, Sirkus Renaa (tre steder) og RE-NAA. Sistnevnte tilbyr sesongbasert fine dining, og er den eneste restauranten i Norge med to stjerner i Michelin-guiden

Volvo Car Stor–Oslo

Volvo Car Stor-Oslo leverer Volvo. Både nye og brukte. Vi har service- og utsalgssteder på Fornebu, Økern og Lillestrøm, og vil sørge for at ditt bilhold forblir sømløst, problemfritt og forutsigbart. Vår ambisjon er å bli den mest fremtidsrettede Volvo-forhandleren i Europa.

 

MyCar

MyCar er Norges første landsdekkende bruktbilkjede. Vi har utsalgsteder i Oslo (Billingstad), Bergen (Blomsterdalen), Stavanger (Mariero), Trondheim (Tunga), og har et stort utvalg bilmerker i alle prisklasser, med leveranser til hele landet.

Kverneland Bil

Kverneland bil så dagens lys i 1921 som Brødrene Kverneland. Vi har forhandlere og verksted i Oslo, Bergen, Haugesund, Sandnes og Bryne, og fra 2023 i Kvinesdal, Lyngdal, Mandal og Kristiansand, med totalt ti forskjellige bilmerker. Samt bilservice og rådgivning rundt valg av bil. Vi er med deg hele veien.

 

Intakt bilskade

Uansett hvilket bilmerke eller forsikringsselskap du har, vi får jobben gjort. Hos oss får du hjelp til reparasjon, lakkering eller ruteskift. Enkelt, trygt og pålitelig.

CoreMarine

«CoreMarine was born out of the oil & gas industry in Norway in 2016. We recognized the need for specific experience that was relevant for all the ocean industries. So we became focused on developing technologies and efficient solutions for the ocean industries. We might be from from the oil and gas industry but our future lies in all the ocean industries.»

Dekkstra

Vi skifter, lagrer, vasker og snur dekkene dine slik at alt er klart når du skal bytte neste gang. Er hjulene slitte, hjelper vi deg gjerne med å finne riktig dekk for deg og sørge for at disse er klare til neste sesong.

Primato

Primato er et privat investeringsselskap. Selskapet driftes av Rune Magnus Lundetræ og Gard Ådne Kverneland – vi er ofte initiativtakere til nyetableringer og investerer på tvers av bransjer. Primato tar en aktiv rolle i alle sine investeringer. Vi har særlig erfaring innen operasjonell drift av selskaper, finans og kapitalmarked.

Valmue Private Debt

Valmue Private Debt er et investeringsselskap med fokus på High Yield Debt. Forvalter av selskapet er Roar Tveit og fokus er primært på det nordiske obligasjonsmarkedet. Vår struktur og tilnærming til valg av selskaper vi investerer i skal gi Valmues investorer bransjeledende avkastning. Primato var initiativtaker til etableringen av forvaltningsselskapet.

 

Primato Eiendom

Primato Eiendom har siden 2014 tilbudt boliger for utleie med høy standard og sentral beliggenhet. Vi ønsker å gi våre beboere det beste utgangspunktet for en fantastisk hverdag.